(+45) 8652 1255    |      tj@scan-motor.dk

Plæneklipper Autoclip-221

Klippemesteren – robotplæneklipperen Robolinho® 700 E

Robolinho® 700 E er udviklet af vores ingeniører i Tyskland og produceret af vores specialister i Østrig. Komponenter med lang levetid og enestående teknologi gør Robolinho® til en pålidelig følgesvend og hjælper i den daglige vedligeholdelse af plænen i din have. Robotplæneklipperen er utrolig let at installere, og ladestationen er hurtigt stillet op. Vores sofistikerede software og den intuitive betjening via LCD-skærmen gør det let at pleje plænen, hvor og hvornår du ønsker det.

Tekniske detaljer for Robolinho® 700 E robotplæneklipper

Intelligent plænepleje er kommet for at blive med Robolinho® 700 E. Med denne robotplæneklipper er du sikret enkel, lydsvag og emissionsfri drift i kraft af det stærke og holdbare 2,25 Ah / 20 V lithium-ion batteri. Dette betyder, at robotplæneklipperen ikke forstyrrer naboerne og derfor også kan køre på søn- og helligdage samt om natten. Den specielt udviklede sensorteknologi kombineret med en klippebredde på 20 cm sikrer effektiv plænepleje på arealer op til 500 m². Forhindringer som træer eller skråninger op til 45% klares let.

Klippehøjden indstilles trinløst fra 25 til 55 mm, så du kan tilpasse længden af græsset efter dine personlige ønsker. DCS (Double Cut system) som er udviklet af AL-KO sikrer en perfekt klipping, og det afklippede græs finsnittes i klippeskjoldet og føres tilbage til plænen som naturlig gødning. Med Robolinho® 700 E er det ikke nødvendigt at fjerne det afklippede græs. Robotplæneklipperens pålidelige sikkerhedsteknologi giver maksimal sikkerhed for menneske og dyr. Bemærk venligst: Når du køber vores solo by AL-KO robotplæneklipper medfølger afgrænsningskabel og jordspyd ikke

Køb Robolinho® 700 E eller en af vores andre modeller

Køb enkelt robotplæneklipper Robolinho® 700 E her i vores webshop eller find en forhandler i dit område. En komplet installation via en af vores udvalgte forhandlere er også muligt. Robolinho® 700 E er det miljøvenlige valg til at pleje græsplænen. Ønsker du at koble din robotplæneklipper til en Smart Gardening program? Så anbefaler vi AL-KO Robolinho 700 E

  • Til plæner op til 700 m²
  • Klarer stigninger op til 45% og passager ned til 60 cm
  • Bioklip sikrer et perfekt klipperesultat og gør det undøvendigt at fjerne det afklippede græs fra plænen
  • Vendbare knive med 4 gange så lang levetid
  • Enkel trinløs indstilling af klippehøjden med en drejeknap
  • 3 valgfrie startpunkter sikrer effektiv dækning af hele klippeområdet
  • Meget støjsvag drift
  • Integreret regnsensor
  • Let at installere
  • Afgrænsnigskabel og jordspyd medfølger ikke

Lille, kompakt og fleksibel. Robolinho® 700 E plejer din plæne helt automatisk. Nyd fritiden, mens robotplæneklipperen effektivt klipper plænen.