(+45) 8652 1255    |      tj@scan-motor.dk

Motor Jikow​ skiveklipper og rotorklipper

motor jikow

Motor Jikow produkter (vejl. udsalg ex. moms)

Stella Skiveklipper
Bestillingsnr. 61-5316SLE​
Vejl. Uds. incl. moms 13.745,-
(Excl. moms 10.996,-)

Søger du en professionel og billig skiveklipper eller rotorklipper, er produkterne fra Motor Jikow den helt rigtige løsning.

Hos Scan-Motor ApS leverer vi produkter fra Motor Jikow, hvor du kan vælge mellem den populære Stella skiveklipper eller en Bravo rotorklipper.

Rotorklipper til det høje og grove
En rotorklipper og en skiveklipper fra Motor Jikow er et perfekt redskab at bruge til det høje og grove, hvor græsset eller vegetationen er vokset vildt, hvad enten der er tale om offentlige eller private arealer.

Den er ideel til større mængder ukrudt, kraftigt græs og vegetation eller til grøftekanter, hvor en almindelig græsslåmaskine ikke slår til.

En skiveklipper er derfor ideel til:

  • Juletræsplantager
  • Vejrabatter
  • Langs autoværn
  • Jagtstier
  • Engarealer og naturgrunde
  • Skråninger​

Selv i meget ujævnt terræn kan en rotorklipper og skiveklipper komme frem og få arbejdet gjort på bedste vis. Med dens store robusthed og manøvredygtighed er en skiveklipper især populær og velegnet ved juletræsplantager.

Smidig og effektiv skiveklipper
Skiveklipperen fra Motor Jikow fungerer som en kraftig buskrydder på hjul med roterende og svingbare knive, der retter sig ud og snurrer rundt.

Skulle der dukke store sten eller andre udfordringer op, der kunne beskadige knivene, gemmes de automatisk væk i skiven, så man undgår at få en defekt maskine. De store hjul og den høje klippebredde giver ligeledes maskinen et godt greb og gør den ekstra smidig og effektiv.

Hør mere om rotorklipper og skiveklipper fra Motor Jikow
Ønsker du at vide mere om vores Motor Jikow skive- eller rotorklipper, skal du ikke tøve med at kontakte Scan-Motor ApS. Vi giver altid et godt tilbud på vores Motor Jikow-produkter, så søger du en effektiv og billig skiveklipper eller rotorklipper, så ring til os på telefon 86 52 12 55 eller skriv til os på e-mail tj@scan.motor.dk.